Tudatos Ötszázalék Sátor

A Tudatos ötszázalék célja a magyar emberek tudatossági szintjének növelése. Ehhez olyan előadásokat, beszélgetéseket, képzéseket tartunk, amikkel az egyének az életmódjukon tudnak változtatni.

Az idei Evernessen az Időperspektíva tréningen találkozhatunk, ahol a szubjektív időd (múltad, jelened, jövőd) megismerésével segítek kikeveredni egy-egy elakadásból, múltban ragadásból. A tréning jó lehet azoknak is, akik a jelenlegi életvitelükön szeretnének változtatni, pl. kiegyensúlyozottabbá válni, mert már megelégelték a hedonista énüket, azt hogy nem jutnak egyről a kettőre.  VAGY éppen azoknak is jó lehet a tréning, akiket már zavar, hogy túl sokat dolgoznak és nem tudják megélni a jelen pillanatait. Sem egyedül, sem a szeretteikkel.

Ha már van benned egy feszültség a jelenlegi élethelyzeteddel kapcsolatban, akkor szeretettel várlak a megadott időpontokon. Ha pedig már tudod, hogy ez a feszültség elhozta azt a felismerést, hogy munkát / iskolát váltanál, akkor a Célkontroll önismereti foglalkozásunkat ajánlom.
További részletek: http://otszazalek.com/

A sátrunk a gyerekfalu utcájában van, a 11-es parcellán.

Várunk szeretettel!

Back