dr. Angster Mária

psychotherapist

Klinikai gyermek szakpszichológus, pszichoterapeuta és családállító.

Négy év nevelési tanácsadós tapasztalat után tíz évet dolgozott a SOTE Orvospszichológiai Oktató és Kutatócsoportjánál Prof. Dr. Popper Péter vezetése alatt. Itt alakította ki az első magyar gyermekművese-állomáson kezelt gyerekek és családjaik pszichológiai gondozásának programját.

A munkacsoport megszűnése után felnőtt műveseállomásokon és onkológiai osztályokon volt szerződéses munkatárs, és a daganatos betegek rehabilitációját végző Varázsvölgy Gyógyító Központ vezető pszichológusa.

Németországi ericksoni hipnózis és pszichoonkológiai tanulmányai után négy év családállítás képzésen vett részt Bert Hellinger munkacsoportja tagjainak vezetésével (Wolf Büntig, Guni-Leila Baxa, Jakob Schneider, Eva Madelung, Ilse Kutschera, Hunter Beaumont). A módszer magyarországi megismertetése után megszervezte az első családállítás képzést orvosok és pszichoterapeuták számára.

Huszonöt évnyi család- és rendszerállítói tapasztalattal a módszer bejegyzett oktatója a nemzetközileg normaadónak számító Német Rendszerállítók Társaságánál (Deutsche Gesellschaft für Systemaufstellungen).

www.virtualislelkivezeto.hu

www.pszichotar.hu

Back