Tomek Noémi

ThetaHealing® Certificate of Science, Coach, Mestertréner, Podcaster

Hiszek az összefogás erejében, abban, hogy együtt többek vagyunk és többet tehetünk. Ezért hoztam létre az Örömvilágot, melynek népes csapatával ismét részt veszünk az Everness Fesztiválon. 

A fesztivál egy hete alatt 9 sátrunkban közel 100 programmal, és számtalan egyéni kezeléssel várunk. Keress minket megszokott helyünkön, az Evernessia mellett!

Lassan egy évtizede ismerkedtem meg a ThetaHealing® technikával, melynek mára a legmagasabb fokozattal rendelkező nemzetközi oktatója vagyok. Mintegy ezer tanítványomnak adtam már át ezt a csodálatos módszert. Tanultam és tanítok fototerápiát, elmerültem egy indiai mester tanításaiban, coach, tréner, majd mestertréner lettem. 2015 óta szervezek tudatos közösségeket, és amint tanulok valami újat, azonnal továbbadom, hogy mások javát is szolgálja. Tanítok online és offline, évente többször tartok ezer fő feletti közös meditációkat, rendszeresek elvonulásaim itthon, Balira pedig minden tavasszal és ősszel spirituális utakat szervezek.

2019 óta heti rendszerességgel készítek ingyenes, nyilvános hanganyagokat az Örömvilág podcast csatornán, melyeket már több százezren hallgattak meg. Ha szeretnél elmélyülni egy-egy epizód témájában, ülj be az Örömvilág Podcast sátorba, és vegyél fel egy fülhallgatót!

Az idei fesztiválra napi meditációkkal, előadásokkal, workshopokkal készültem, és saját sátraink mellett találkozhatsz velem vasárnap délelőtt az Evernessia előadói nagyszínpadon, valamint szerda délután a Sutra önismereti műhelyben is. A fesztiválra elhozom június elején megjelent könyvem, az "Ébresztő"-t is.  

Szeretettel várlak, várunk programjainkra,

Tomek Noémi

ThetaHealing® Certificate of Science and Master
Coach, Mestertréner
Motivációs előadó, Podcaster

www.facebook.com/tomeknoemi
www.facebook.com/oromvilag
www.oromvilag.hu
www.tomeknoemi.hu

 

Back