Rózsa Böbe

Lélek és testmentor

A testekkel való kapcsolatom ez életemben sem új keletű. Ebben az életemben masszázsterapeutaként kezdtem a segítői utamat. Utána tanultam az energiákról, megtapasztaltam a testek reakcióját rájuk. Az Access Consciousness testkezelései is nagyot nyitottak.

A BosziSuli 1. évfolyama nyitotta ki annyira ezt a képességemet, hogy saját éberségeim során érkeztek hozzám energiák, ezekből lett a REUNION testkezelés. Azóta is nő az éberségem, és a teremtés fintora során egy “halálos diagnózis” tanított meg igazán a saját testemre figyelni.

Mire elkezdődött a 2. évfolyamban a testoktatás, amit már én tartottam Andival, már teljesen más térből kaptam az infókat. Így érkezett meg a SZERVMÁTRIX minikurzus és a TESTMÁTRIX. Ezek eddig ilyen formában nem léteztek ebben a valóságban, rajtam keresztül tudnak megjelenni, ezért is egyediek.

A test-lélek kapcsolat újrateremtése, megtartása és további együtt fejlődése a vállalt feladatom Önmagammal és mindenki mással, aki ebben szeretne fejlődni. Várlak a BosziSuli sátrában az előadásaimra!

Back