Nóvé Rita

jógaoktató, coach, életvezetési mentor

Csodás érzés, hogy az Everness-en együtt indíthatjuk a napot egy jóleső, finom jógagyakorlással.

Tudod, az én utam nagyon messziről indult. Számomra a mozgás gyerekkoromtól kezdődően egyenértékű volt a versenyzéssel: versenyszerűen táncoltam, majd lovagoltam, mígnem mindkettőtől elsodródtam és az egyetemi évek alatt a napi szintű mozgás egyáltalán nem volt része az életemnek.

A mindennapi mókuskerék, a megfelelés az élet minden területén elkezdtek egy idő után fizikai síkon is befeszíteni, megkötni engem. Arra lettem figyelmes, hogy rengeteg ízületi problémám van és merev, feszült a testem…akárcsak az életem. Na de ekkor még összefüggést nem láttam a kettő között. 

A nyújtás miatt nyitottam a jóga felé, ami egy idő után a lelki merevséget is el kezdte kioldani belőlem. Ráleltem az utamra. Megtapasztaltam és megértettem az ászanák mögött lévő mélyebb megélést, amit a jóga ad. Az igazi „megérkezés” érzését azonban a női jóga hozta meg számomra, amivel egy workshop keretében találkoztam és azonnal magával sodort.

Számomra egyedülálló és fantasztikus érzés, hogy a jógán keresztül a nőiségem mélyebb megélését, a testem működését jobban megérthetem és megtapasztalhatom. A jóga a női erőm, a testi-lelki harmóniám útja.

Saját tapasztalataim inspiráltak abban, hogy ezt a tudást másokkal is megosszam. Áldásnak élem meg, hogy jógaoktatóként átadhatom a jógagyakorlás lelkét, szellemiségét és pozitív hatásait.

Az elmúlt években, fejlesztve önmagam, egyre inkább kinyílt számomra az a mód, amellyel támogatni és segíteni tudom az embereket. Célom, hogy teret adjak a hozzám fordulóknak a testi-lelki egészségük fejlesztésére. Jógaórák mellett önismereti, csoportos tanfolyamokon is adok támogatást az önfejlesztésre és különböző tapasztalati gyakorlatok által a mélyebb önismeretre.

Várlak szeretettel a reggeli, koedukált jógagyakorlásra, ha szeretnéd velem együtt indítani a napot!

Elérhetőségeim: 

Back