Mészáros Krisztina

Access Bars Facilitátor, testkezelő, masszőr, jógaoktató, asztrológus

Hiszem, hogy mindenki fejlődni szeretne, szebbé, jobbá és könnyebbé szeretné tenni az életét, hisz a boldogság a mi természetes állapotunk. A boldogság legfontosabb összetevője az ÉLŐ ÖNISMERET – ez segít vágyaink, igényeink felismerésében és kielégítésében, céljaink kitűzésében, ez segít ahhoz, hogy tudatos döntéseket hozzunk önmagunk és embertársaink javára.
Vendégeimet az Access Consciousness, a masszázs, a jóga, az asztrológia és az illóolajok eszköztárával segítem.

Az Everness Fesztiválon az Access Sátor tagjaként tartok előadást és kezelek a sátorban.
Access 2019-ben voltam az első Access Bars tanfolyamomon. Annyira hívott az energia, hogy nem próbáltam ki előtte a kezelést, hanem rögtön elmentem megtanulni a Barst. :)
Mit adott nekem az Access Cosciousness?
Sokszor észervettem régebben, hogy "beragadok" a fejembe, gondolkodom egy problémán (amit én annak élek meg), és már mindenhonnan körbejártam logikailag, de a válasz, a megoldás valahogy nem akar megérkezni.
A másik eset, amikor este fáradtan lefeküdtem aludni, de a fejemben egymást érő gondolatoktól nem tudtam elaludni.
Az Access Bars kezelés kiszedett ebből a körből, és meghozta azt a könnyedséget, ahol a probléma már nem is tűnik annak. Elcsendesedtek a fejemben zajló dolgok és könnyedén tudtam az aktivitásból a pihenésre váltani.
Azóta már elég sok tanfolyam a hátam mögött van, amik egyre nagyobb és nagyobb teret nyitottak számomra, és így jutotta el oda, hogy Access Bars kezelő, majd facilitátor legyek, illetve testkezelő, ez azt jelenti, hogy tudok adni Faceliftet, és még majdnem 60 másik testkezelést.
Mát tavaly is az Everness Access sátrának tagja voltam, ami nagyon nagy élmény volt számomra, nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam, jó volt látni mennyit tudtunk adni a sátorba betérő vendégeknek, mennyire megnyugodtak és ellazultak a kezelésektől, és ők is nagyon sokat adtak nekünk kezelőknek.
Ha nem az Evernessen vagyok, akkor Budapesten a 16. kerületben, és környékén vagyok megtalálható, jöhettek hozzám Access Bars, Facelift és mindenféle testkezelésre, sőt, még masszázsra, jógára és horoszkópelemzésre is ;).

Back