Marczis Kitti

Női kör vezető, Női és párkapcsolati coach

“Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél.” 
 
Sok éve kísér ez az idézet iránytűként az utamon, finoman terelgetve a szívem, az igazságom, a szeretet és jelenlét egyre mélyebb rétegei felé.
Ha őszintén megkérdezem magamtól, mi az a változás, amit a világban látni szeretnék, az egyik első válaszom: 
Több ragyogó Nőt szeretnék látni. 
Több Nőt, aki tudatos a létezésének csodájára, aki szeretettel, szerelemmel van teste, önmaga és élete felé. 
Több Nőt, aki harmóniában él ciklikussága bölcsességével, együtt lüktetve és áramolva Földanya és az Univerzum ritmusaival. 
Több Nőt, aki gazdag érzelmi életét, a magasságokat és mélységeket, a benne élő ezer féle színt és minőséget áldásként és erőforrásként éli meg. 
Több Nőt, aki felismeri a teremtő erejét és él is vele, aki követi szívből jövő hivatását.
Több Nőt, aki sebezhetőségét felvállalva, nyitott szívvel, bízva, őszintén, szeretettel tud jelen lenni kapcsolódásaiban, ebbe meghívva a társát és körülötte lévőket is.
Több játékos, vad, érzéki, felszabadult, lágy, merész, különleges, mély, rejtélyes, kíváncsi, szenvedélyes, gyógyító, szerető, szabad Nőt! 
És több női közösséget, kört, ahol mindezeket egymást támogatva, ünnepelve együtt élhetjük meg.
 
Így hát – visszatérve az idézethez – szent küldetésemnek érzem ezt a Nőt megtestesítve élni, pillanatról pillanatra egyre mélyebben haza érkezve bele - és ezen az úton más Nő társaimat, Nővéreimet kísérni, amit jelenleg női körök, a fenti témákat érintő workshopok, és egyéni támogatás, folyamat kísérés formájában teszek, biztonságos és támogató teret teremtve ahhoz, hogy együtt, kéz a kézben megérkezzünk lényünk mélyéről fakadó tiszta ragyogásunkba. 
 
A női vonallal szorosan összefonódva a küldetésem része még igaz, őszinte szexualitás esszenciánk felfedezése, megismerése és szentségként való megélése, illetve a szakrális párkapcsolat útján járni, amire spirituális és önismereti útként is tekintek – hiszem, hogy egy olyan kapcsolódás – legyen az párkapcsolat vagy bármilyen más emberi kapcsolat – ahol tudatosan választjuk és elköteleződünk amellett, hogy teljes szívünkkel és lényünkkel jelen vagyunk benne, a szeretetet választjuk minden helyzetben és a kihívásokra ajándékként, fejlődési lehetőségként tekintünk, óriási transzformációnak, fejlődésnek és gyógyulásnak tud teret adni, és egy egészen különleges és gyönyörű módja az Istenivel való kapcsolódásnak is… így ezen az úton járok a saját életemben is sok éve egyénileg és a párommal is, és legnagyobb alázattal és szeretettel kísérek másokat is rajta.
 
Az pedig igazi áldás, hogy Evernessen 2 workshopon is, mindkét témával kapcsolatban találkozhatunk – és sok más helyen is természetesen! 
Gyere, ha érzed a hívást, izgatottan várom az együttlétet, együtt teremtést. <3

Back