Girisha Andrea Steigler

Orgazmus coach, trauma és gyász specialista - A Tudatos NŐ Akadémia alapítója

Girisha Andrea Steigler, 3 diplomás közgazdász, több mint 25 éve Európai Uniós és közbeszerzési projektek nemzetközi szakértője, ugyanakkor a világ legelismertebb tanáraitól volt lehetősége a szakrális szexualitás, a tantra, a trauma- és a gyászfeldolgozás különböző módszertanainak elsajátítására.

2021-ben a Yahoo Top 10 Love Coachok listáján a 4. helyen végzett, számos hazai és nemzetközi online csúcstalálkozóra meghívott szakértő volt, már közel 30 nemzetközi podcast vendégeként kapott meghívást.

Az egyedi és holisztikus gyakorlati módszereiben az ősi egyiptomi, afrikai, közép- és dél-amerikai, hawaii és keleti-ázsiai módszereket, a taoista tradíciókat, a különböző tantrikus, szakrális nőiesség és szexualitás tanításait ötvözve a modern trauma és gyászfeldolgozással, amelyek együttes alkalmazásával már közel 5.000 nő tapasztalt meg életre szóló változást világszerte.

Az idei fesztiválon az Örömvilág sátraiban minden reggel MooDDance, Érzéstranszformáló Reggeli Tánccal, gyakorlati előadásokkal és workshopokkal vár mindenkit sok szeretettel. 

 

Web: https://www.tudatosnoakademia.hu/

http://empressco.online/andi-gyonyorteli-svedasztala/

https://girisha-andrea.com/

Facebook: https://www.facebook.com/tabumentesgirishaandrea

Női Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/173534154100640

Instagram: https://www.instagram.com/thetatantra/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@girishaandrea

Back