Dr. Danis Erika

Access Bars facilitátor, CFMW, egyéb testkezelő

2020-ban találkoztam az Access Consciousness-el, ahogy egyből egy Access Bars kurzuson vettem részt. Anélkül, hogy valaha kaptam volna egy Bars kezelést, egyből Bars kezelő lettem. Ezek után teljesen „beszippantott” az Access világa. Különböző kurzusokon vettem részt, elsajátítottam több különböző testkezelést, végül 2022-ben Bars Facilitátor lettem.
Egyéni kezelésekkel és Bars kurzusokkal a 14. kerületben vagyok megtalálható, Salon Rose nevű csodaszép üzletemben.

Az Access előtt a spiritualizmus és a tudatos életszemlélet 2009 körül toppant be az életembe. Először autodidakta módon faltam a könyveket, majd különböző egyéni és csoportos eseményeken, kezeléseken, elvonulásokon és önismereti kurzusokon vettem részt. A hosszú évek alatt nagy utat jártam be. Mélységek és magasságok övezte utat, amit megszámlálhatatlan felismerés, elengedés, időnként nagy összeomlások, majd újjászületés tarkított.
Amit én az egyéni kezelésen nyújtok, az minden, ami én vagyok….amit tapasztaltam, amin átmentem, amit megéltem, amit láttam, hallottam…. Megjártam nagyon sok helyet kishazánkban és külföldön, visszatérő Bali rajongó vagyok, ahol spirituális életem mindig egy újabb csodával gazdagodott. Reiki gyógyító beavatást kaptam, Théta Healing képzést is végeztem. Egy fantasztikus Papnő Képzőbe jártam, ahol szintén “felavatódtam”, illetve a legújabb szerelmem a Káldeusi asztronumerológia, amin keresztül egészen bámulatos egyéni sorselemzéseket és előrejelzéseket tudunk varázsolni.
Küldetésem, hogy mindenki megtalálja Önmagát és Önmagaként azt az életet élje, amit valójában szeretne.

Back