Buza Edit

CsaládRendező módszer alapítója - Okleveles, Integrál szemléletű Coach és Családállító

30 éve járom mélyrehatóan az önismeret útját és számos módszert tanultam, sajátítottam el és alkalmazok mások és önmagam emelésére, segítésére. Számomra az Integrál szemlélet szellemiségén keresztül vezet az út az emberhez, a testhez a lélekhez, mert komplexen tudom általa látni, láttatni és segíteni a test és lélek folyamatait, gyógyulását.

Mint segítő szakember az Integrál szemléletű Családállítás és más módszerek együttes alkalmazásával dolgoztam ki és raktam össze a CsaládRendező módszert, amit csoportos és egyéni formában is tartok, valamint hamarosan segítő szakembereknek szóló képzésben is átadok.

A CsaládRendező módszer egy több hónapon át tartó önismereti utazás, ahol végigvezetlek az életszakaszaidon, ránézünk és felismerjük traumáidat, blokkjaidat, transzgenerációs elakadásaidat és örökségedet valamint új nézőpontokat keresünk és ezen keresztül közelítjük meg nehézségeidet.

A módszer lényege, hogy családállítás alapú folyamatban dolgozunk együtt, spirituális, önismereti és coaching eszközökkel úgy, hogy a mindennapokban kiegyensúlyozott és teljes életet élhess.

A család egysége, a család, mint háttér, fontos a saját életemben is, 30 éve élek boldog párkapcsolatban, három gyermek édesanyja vagyok és nagymama.

Családi vállalkozásban a ChakraLife meditációs párnacsalád is a nevemhez fűződik.

Tanítok többféle formában, egyéni és csoportos képzéseket, tanfolyamokat tartok. Egyéni konzultációkat és csoportos önismereti csoportokat vezetek, valamint évente több alkalommal tartok elvonulásokat is.

 

A 10. Everness fesztiválon az Örömvilág csapatával csoportállításokkal, workshopokkal várlak, interaktív beszélgetés keretében tartok előadást a CsaládRendező módszerről, és az Integrál szemlélet komplexitásáról.

A ChakraLife meditációs és jógapárna családdal is találkozhatsz a fesziválon több sátorban is, valamint a ChakraLife Shop sátrában meg is vásárolhatod a párnákat, kiegészítőket.

Várlak szeretettel a programjaimon, és a shopban is találkozhatsz velem!

 

Buza Edit

info@buzaedit.hu

Web: www.buzaedit.hu
www.oromvilag.hu/buza-edit/

Instagram: buzaedit_coach

Facebook:https://www.facebook.com/buzaeditcoach

Back