Our stages

World Music Stage / Zenei Nagyszínpad

Nagyszínpad, nagy koncertek.

Ez az esti zenei programok helyszíne, ahol az egész napos különböző tevékenységek méltó lezárást kapnak. Akár csendes-ülős, akár ugrálós-megőrülős program lesz, itt biztosan találkozhatsz a barátaiddal.

EVERNESSIA / main stage

Pallérozott elmék egy helyen! 
Reggeltől estig a legnagyobb nevek, a legérdekesebb témák, spiritualitás, kapcsolatok, egészség, útkeresés és útonjárás, mindezt egy helyen, a Fesztivál szívében, hogy halld azt a mondatot, amiért itt vagy. Mert itt úgyis megállsz.Sound Trip / sound healing

Since years, most of the guests are attracted by this place, because you always find peace and silence here. At this area you can be a part of sound meditations, relaxation and listen to quality music with Everness musicians.
Close your eyes and let yourself be touched by the sounds.

Versum / music workshop area

This area is our musical workshop. Make sure you bring your own instrument here. If you don’t have one, bring your voice – it will be perfectly enough. Foreign and Hungarian musicians will be waiting for you every day with coherent and occasional thematic programs to sing and make some music together.

Green Future / lectures

Lectures and talks for an environment we wish to live in.

Shakti - Táncos part / Táncos Part

Selymes fű, csodás Balaton part, szuper táncok!

A biztonság tere - ide bármikor kijöhetsz, ha kikapcsolnád a fejed, leengednéd a gyökereidet és táncolnál egy jót.
Minden nap lesznek visszatérő előadók, akikkel mindig ugyanakkor táncolhatsz, de találsz majd újdonságokat is.

Gyere akkor is, ha a programok kavalkádjában csak egyszer próbálnád ki bármelyik műfajt, hiszen bármikor és bárhova bekapcsolódhatsz.
Idén először egy izgalmas táncos jam is vár Rád (pénteken), ahol egyszerre próbálhatod ki (majdnem) az összes mozgásformát.

Parents

 

 

 

children's village / gyermekek birodalma

A place for everything, that is good for children.
This area is not just for child care but offers several activities for children: our skilled fellow workers and animators are waiting for your sweetheart with music, yoga for children, bedtime stories and arts and craft workshops, so that you can relax and recreate.
In case of you have questions about giving birth, eating habits of a kid, psychology, education or communication, you are at the good place to get answers during the presentations.

Tudatos Szex Sátor

Az Everness Fesztivál és a Tudatos Szex Alapítvány által közösen szervezett, kimondottan tudatos és szakrális szexualitáshoz kapcsolódó workshop hely, ahol törekszünk arra, hogy a szenzitív mélységeket is felkavaró és intim közelségekben áramló gyakorlatok közben is biztonságban érezhesd magad, miközben szexuális önismereteden, vagy már épp a szakrális szexualitáshoz szükséges gyakorlatokkal foglalkozol. 

Bodywork tent

This is the spot, to connect, to experience yourself in moving, to feel yourself alive

Integral Academy's Central Tent

Integral approach links professional psychology and spiritual schools. It is a leading consciousness movement spread all over the world, which originates from the world famous genius Ken Wilber who is going to have a live lecture online at Everness.
Integral Academy represents and teaches integral psychology in Hungary and supports integration and understanding of spiritual openings and experiences as well as working on blocked self-parts.

Kolibri Island / Meditációk, Előadások, Workshopok, Energetikai kezelések, Gyógyító Zenei Frekvenciák a KolibriEnergia csapatától

A KolibriSzigeten két sátor is vár! Az egyikben meditációkkal, életmóddal, spiritualitással, önismerettel kapcsolatos előadásokkal, oldással egybekötött workshopokkal, hangutazós zenei programokkal, a másikban a KolibriEnergia módszerének energetizáló, harmonizáló kezeléseivel hangolódhattok gyógyító, rezgésemelő frekvenciákra! És ha kedvetek van, lehet egy kicsit pihenni, töltődni a két sátor közötti finom energetikai térben.

Workshop Sátrunk programja minden nap egy élőzenés handpanes reggeli feltöltő, napindító meditációval kezdődik 8.30-kor és egy esti – oldódást segítő – meditációval zárul, köztük egész nap sok-sok színes programmal segítjük a természetes egyensúlyba kerülést!

A Kezelő Sátrunkban minden nap 9.30-tól 18.30-ig energetizáló csakrahangolásainkat, érzelmi és mentális elakadásokat oldó tudati harmonizálásainkat, valamint fizikai problémák energiakezeléseit  próbálhatjátok ki, és kérdezhettek, ha életvezetési tanácsra lenne szükségetek!

Napközben folyamatosan be lehet kapcsolódni egy közös mandalakészítésbe, amely batik technikával történik Makoldi Gizella, alkotóművész vezetésével.

A lényeg rólunk: A KolibriEnergia önmagunkban, kapcsolódásainkban és a környezetünkben a természetes egyensúly helyreállítását segítő energetizáló, harmonizáló, önfejlesztő módszer. Tudaton és kézen keresztül közvetített rezgésemelő gyakorlataink és meditációink a tengelybe rendeződést, középpontunkba kerülést segítik, könnyedek és sokszínűek, harmonikusan illeszkednek a XXI. századi életkörülményeink közé.

Bármilyen fizikai, érzelmi vagy mentális jellegű nehézséget is tapasztalunk életünkben, mindig van olyan frekvenciájú rezgés, ami elindítja a természetes egyensúlyt helyreállító folyamatokat. A KolibriEnergia segít abban, hogy találd meg azt a frekvenciát, ami Nálad elindítja a változást, létrehozza a harmóniát!

Kiemelt témáink az Evernessen: Természetes egyensúly önMAGunkkal, társainkkal és a Földdel; Tiszta Energiákban élni és Tisztán Kapcsolódni; Női-Férfi energiák egyensúlyba hozása önmagunkban és a kapcsolódásainkban.

Intim stage

Intim mélység és magasság, szenzualitás, szexualitás, kapcsolódások és kapcsolatok a szexualitás minden színében és szintjén. 

Az Intim előadói térbe idén szeretnénk előadásainkkal megmutatni az emberi szexualitás sokszínűségét szexuális orientációra, korra nemre való tekintet nélkül, támpontokat adni a szexuális önismeret terén, támogatást az esetleges lelki vagy testi problémák esetén.  I

 
Culture / színház, szórakozás, művészet

Mivel nem csak kenyérrel és önismerettel élünk a fesztivál alatt sem, ezért a kultúrának is helyet adunk, mert szeretnénk azt az Everness szerves részévé tenni! Célunk ugyanaz, mint az egész Fesztivállal: elérni, hogy feltöltődj, és ezért testközelbe hozzuk a fellépőket. 

Minden korosztály részére és többféle műfaj kedvelőinek is kikapcsolódást nyújtunk a bábelőadástól kezdve a felolvasáson át a stand-up estékig. Soulmind World

SoulmindWorld has grown out of a curious, open-hearted group of friends who are now working in the form of an Association to make the most diverse programs possible for those interested. With our events, we strive to create opportunities for the development of both body, soul and spirit.
 
Our team’s goal is to foster a deep and sincere connection to ourselves and the world, and we have contributed to this by organizing and providing events such as storytelling, self-awareness workshops, yoga and sound baths.
 
A larger programme tent will be provided at the festival for exploration. Just like in the larger world, we will have several venues simultaneously: a lecture hall, a workshop space and two smaller individual spaces for treatment. And the lobby area is always open, where we look forward to having a short or long conversation any time, where you can ask questions - or be in silence if that feels right.

Forrás-Kód Akadémia

A Forrás-Kód Akadémia elsődleges célja, hogy minden ember számára lehetőséget biztosítson arra, hogy össze tudjon kapcsolódni a saját Forrásával.

A közvetlen kapcsolaton keresztül megismerhetővé válik a küldetés, amivel a személy a Földre érkezett, és amivel önmaga és a világ egységének megteremtését szolgálhatja és részese lehet a jelenleg is zajló paradigmaváltásnak. 

A Felsőbb Én segítségével olyan önismereti eszközök elérhetőek, melyekkel mindenki képessé válik az eredendően benne rejlő tudás és képességek aktiválására, és ezen keresztül a valós önértékelés és önbecsülés visszaszerzésére.

Az Akadémián megismerhetővé válik a makrokozmosz (a Föld és a világegyetem valódi működése) és a mikrokozmosz (az ember és annak összetett energetikai rendszere) működése, és egy olyan nézőpont, ami összefüggő egységként vizsgálja a komplex természeti környezetet.

Összességében küldetésünk célja egy tudatosabb, önmagáért és a környezetéért felelősséget vállaló nemzedék megerősítése. 

Aroma Freedom Technika

Let go of the memories and associated emotions that are holding you back and preventing you from reaching your goals and full potential. 

The Aroma Freedom Technique (AFT) combines aromatherapy, psychology, and neuroscience into a simple process that radically and permanently shifts the negative belief systems holding you back. It is gentle, efficient, and highly effective. AFT is a revolutionary emotional health approach developed by Clinical Psychologist, Dr. Benjamin Perkus, Ph.D. Ágota Rosenberg-Nagy is the official representative and only teacher of the Aroma Freedom Technique in Hungary.

We will guide you through the process of clearing and transforming any fears, habits, and negative beliefs that hinder you from personal growth, so you can begin living from a place of freedom and personal power.

This strategic process clears space for positive emotional energy to flow and is a powerful tool for identifying and releasing your subconscious barriers to success.

Since the Aroma Freedom Technique is not so well-known in Hungary, there will be opportunities learn about the benefits including:

  • You can simply and easily let go of recurring, disturbing memories,
  • Manage stressful situations quickly
  • Defeat the demon of procrastination
  • Get rid of the blocking thoughts and memories that stand in the way of your dreams

 

There will be opportunities to try the Aroma Freedom Technique every day in our thematic workshops,  you can also come with your own goal to work on.

Intuyching®

In the Intuyching® tent you can learn about Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™), the intuitive, energetic coaching tool, a chart-based system that helps to develop self-awareness and self-awareness.

We transform limiting beliefs and negative energies into love-based feelings and energies in an instant with Intuyching®.

Individual and group workshops, round table discussions are waiting for you in our tent, you can meet our mentors, instructors and the creator of the Intuyching® system, Erika László! We look forward to welcoming you! 

Ayurvedus / Ájurvéda mindig, mindenhol, mindenkinek

Soponyai János vagyok. 2015 óta veszek részt tevékenyen az egészséget érintő  rehabilitációkban. 2019-ben a Miskolci Egyetem Egészségtudományi Karán, Indiai Gyógyászat  - Okleveles Ájurvéda Terapeuta végzettséget szereztem. Tudásomat Indiában ájurvédikus  klinikán, kórházban és terápiás központban fejlesztettem tovább. 2021-ben mesterdiplomát  szereztem a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi szakán, hogy a legmagasabb szintű  képesítéssel vegyek részt a lakosság táplálkozási kultúrájának fejlesztésében. Kiemelt  területeim a betegségspecifikus dietoterápia az emésztőrendszer optimalizálásának érdekében,  illetve az emésztést és a tápanyagfelvételt akadályozó akut és krónikus stresszállapotok  megszüntetése. Mindkét területnél egyesítem a hagyományt a tudománnyal a leghatékonyabb  eljárások megvalósításának érdekében, minden korosztály számára. 

Néhány szó az Ájurvédáról: 

Az Ájurvéda egy komplex, önjáró orvostudomány, aminek legfőbb célja a gyógyítás és az  egészség megtartásán keresztül egy magasszintű életminőség elérése, ami a lehető leghosszabb  életet biztosítja, aktív cselekvőképességgel. Az Ájurvéda szerint az Élet folyamatos interakció  a külvilággal, ami az érzékszerveken keresztüli érzékelés által folyamatosan hat a testre és  befolyásolja a mentális struktúrákat is. Az ájurvédikus rendszer a holisztikus megközelítést  alkalmazza az emberi test fizikai és mentális funkcióinak kiegyensúlyozására. Összetett  rendszerként figyelmet a fordít az egyensúlyát vesztett egyén szociális helyzetére, az őt  körülvevő környezetre és az azzal való kapcsolatának minőségeire, az élettereire. Elemzi az  étrendi és életmódbeli szokásokat, amelyeket a mindennapi életvitel és az évszakok változásai  is befolyásolnak. Az Ájurvéda a Természet nyelve és a Természet az Ájurvédán keresztül  kommunikál velünk. Ellát minket minden olyan hasznos tanáccsal és útmutatással, amivel  valóban képesek lehetünk megvalósítani az élethosszig tartó cselekvőképességet. Nem szabad  elkövetnünk azt a hibát, hogy nem hallgatunk rá és nem bízunk benne. Az Ájurvéda a Természet  ajándéka az emberiségnek az örökkévalóság eléréséhez. 

Az egészség fontos, így az Ájurvéda tudása nélkülözhetetlen ennek megtartásában és  helyreállításában. A fesztivál alkalmával különböző témákban lesznek előadások az Ájurvéda  tudományáról, workshop jelleggel. 

Az előadások, természetesen interaktív jelleggel fognak működni, így a kérdezz-felelek során  még számtalan más információ is felbukkanhat. Ezért aztán érdemes lesz ellátogatni a sátorba.  Az előadások mellett lesz lehetőség személyes konzultációkra is, ahol konkrét, az egészséget  érintő egyensúlytalanságok felszámolásához lehet megoldásokhoz jutni.

Ezek mellett testmegújító, speciális masszázsokra is lehet majd időpontot foglalni, amelyeket  Szakács Mónika mester-masszőr, masszázsterapeuta fog prezentálni azoknak a szerencséseknek, akik a keze alá kerülhetnek. Bővebben: www.ayurvedus.hu 

Az előadások témái: 

KEDD 

- 2022.02.21. 15:00-16:00 Az Ájurvéda filozófiai alapja és alapelvei (Szánkhja, Gúnák,  Panchamahabhuta) 

- 2022. 06.21 18:00-19:00 Az Őselemek és a Tridosha elv az Ájurvédában -------------------------- 

SZERDA 

- 2022.06.22 11:00-12:00 A Dosha-k szerepe és felelőssége az egészség megtartásában - 2022.06.22 15:00-16:00 Az alapvető testalkat (Prakriti) meghatározásának fontossága - 2022.06.22 18:00-19:00 Jó emésztés - jó egészség. Az Agni (emésztő tűz) életben tartása ------------------------- 

CSÜTÖRTÖK 

- 2022.06.23 11:00-12:00 Az emésztés és az immunrendszer kapcsolata - 2022.06.23 15:00-16:00 A hat íz szerepe az egyensúly megtartásában - 2022. 06.23 18:00-19:00 Helyes táplálkozás az Ájurvéda elvei alapján ------------------------- 

PÉNTEK 

- 2022.06.24. 11:00-12:00 Az Őselemek és a Tridosha elv az Ájurvédában - 2022. 06.24 15:00-16:00 Az alapvető testalkat (Prakriti) meghatározásának fontossága - 2022. 06.24 18:00-19:00 Jó emésztés - jó egészség. Az Agni (emésztő tűz) életben tartása ------------------------ 

SZOMBAT 

- 2022. 06.25 11:00-12:00 Az emésztés és az immunrendszer kapcsolata - 2022. 06.25 15:00-16:00 A hat íz szerepe az egyensúly megtartásában - 2022. 06.25 18:00-19:00 Helyes táplálkozás az Ájurvéda elvei alapján ------------------------ 

VASÁRNAP 

- 2022. 06.26 11:00-12:00 Jó emésztés - jó egészség. Az Agni (emésztő tűz) életben tartása - 2022. 06.26 15:00-16:00 Helyes táplálkozás az Ájurvéda elvei alapján - 2022. 06.26 18:00-19:00 A hat íz szerepe az egyensúly megtartásában

 

DortsaDesign

Dortsa vagyok, az újrahasznosítás és a színek szerelmese, kétgyermekes édesanya. :) Szeretek mindent, ami a természettel összeköt, amivel segíteni tudom környezetünk jobbá tételét, nem utolsó sorban pedig nagyon élvezem a gyermekekkel (és gyermeklelkű, játékos felnőttekkel) való közös munkát. :) A már nem használt ruhadaraboknak adok új életet, varrás vagy festés által. Találhatsz nálam színes textileket, szétszabdalt farmert és feldarabolt pulcsit.

KG Art

Egyedi kerámia ékszereket készítek: a medálok saját tervezésű és készítésű mázas kerámiák, különböző textúrákkal, melyeket ásvány gyöngyökkel kombinálva, különböző színű, állítható hosszúságú viaszolt pamutszálra fűzök. Biztos, hogy nem jön szembe az utcán, hiszen két teljesen egyformát nem találsz, az egyedi technikákból eredően.
Emellett ásványokból is készítek ékszereket, melyeket megtalálhatsz majd a kínálatban. Helyben pedig lehetőséged lesz magadnak teljesen egyedi karkötőt készíteni makramé fonással, ásvány- és kerámia gyöngyök felhasználásával.

KÉZ- MŰ- TEREM

Pottery classes with different techniques, painting and glazing, decoration methods,  wheel throwing with our pottery teacher. 
 

Mandalaművészet

Nagy Zsuzsa mandalafestő vagyok, a Mandalaművészet.hu megálmodója. 2008-ban találkoztam a mandalákkal és mintha az utamra tettek volna... azóta is elkötelezett vagyok irántuk, mert a világot megalkotó, teremtő erőket, struktúrákat, a bennünk lévő örök fényt és harmóniát tükrözik és visszarepítenek ebbe az ideális állapotba. Fénykapuk, saját fényünkhöz visszavezető átjárók.
Elsősorban üvegre alkotok, szeretem az üveg fényáteresztő mivoltát, többdimenziós csillogását a mandalákban is érvényre juttatni.
Szeretettel várlak a Miraculum térben, tekintsd meg munkáimat, sőt, közös alkotásra invitállak: tapasztald meg az akvarellfestés finom energiáját!

KreativitásOM

Sárkány Zsófinak hívnak és kiskorom óta imádok kreatívkodni, festeni, szerkeszteni, barkácsolni, kerámiázni, varrni, szőni, hímezni, ékszert készíteni és azóta is bármilyen kézműveskedés örömet jelent számomra. Ezt a kreatív örömöt szeretném másoknak is biztosítani, azzal hogy különböző kreatív workshoppal készülök, ahol a színek, formák és anyagok elvarázsolhatnak, kifejezheted és rákapcsolódhatsz magadra a kreatív művészi alkotásokon keresztül. Hozok számomra pár kedves alkotói munkát, mint a papír, gips és vizen festés, virágos alkotás, textil tájkép és nemez raszta haj készítés. Kellemes Kreatív Önmegélést Mindannyiótoknak! Kicsiknek és Nagyoknak egyaránt! 

Bibiee

Simon Judit Vivie vagyok, a Bibiee márkanév egyszemélyes kiötlője és kivitelezője. Évekkel ezelőtt a francia tanárságom mellett hobbinak indult a kézi kötés, aztán 4 éve gondoltam egy nagyot és váltottam, így ma már "csak" kötök. Imádom a színeket, a puha fonalakat és a különleges fazonokat. Jó pár saját tervezésű termékem van, amelyek közül a különböző állatos sapkák (békák, polipok, rókák, farkasok és nyulak) a legnagyobb kedvencei nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is. Párok számára hideg időben a különleges kiképzésű páros kesztyű, azaz a pártyű lehet a megoldás, a csipkekötésű, több méretben készült kendőim pedig igazi csajos kiegészítőknek számítanak.

Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola

A Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola a képzéseken a tudományos és ezoterikus szemléletet hozza közös nevezőre, mellyel az égi-földi világ két pólusának egységét és a teljességet teremti meg. felismerteti a látható és az éteri tér működési mechanizmusai közötti összefüggéseket, ahogy minden képzést az Elemek-Tanára építve a Világegyetem keletkezéséhez visszavezet, így egyetlen globális rendszerbe összegzi a tudományokat, bölcsességeket. 

Minden személyes- távoktatási-online tanfolyamon és a konzultációkon is új megvilágításba helyezi az ismereteket, melyek gyakorlati bevezetéséhez könnyedén alkalmazható napi rutint ad és kitágított életszemléletet teremt. A lélek hangját erősítve növeli az intuíciós képességet, mellyel emberközelivé és mindennapivá teszi az égi világgal való kapcsolatfelvételt, így ad támogatást az égi rend szerinti kiteljesedéshez és a fehér kor felépítéséhez. 

Tanfolyamok témaköre: 

Angyal-Tan, Szám-Tan, Tarot-Tan, Csakra-Tan, Aura-Tan, Test-Tan, Kristály-Tan, Csillag-Tan, Lélek-Tan, Tér-Tan (Tértisztítás), Állat-Növénytan, Táplálkozás-Tan 

 

SofiPunk_yurt_art - macrame

Sometimes we have to take one step back to make new discoveries. Then one and a half curious step forward. This is how I met the imperfect, but in a way perfect world of knots. My workplace is our yurt-home (where the yurt_art name comes from).
I offer a selection of macrame home decorations (wall hanging decor, accessories, lamp shades, partitians, jar covers), but I also craft earrings, necklaces, sling bags and clothing accessories as well.
In regards to the materials my aim is to use natural wood bodies and recycled cotton threads
 

SkinDelight

SkinDelight

Pasoaki

Bazsó Ági vagyok, a Pasoaki márka mögött álló lelkes leányzó. A kézművesség és a papíráruk iránti szerelem mindig is fontos szerepet játszott az életemben. A papírmerítés szeretete ovis koromból ered, amikor is vidéken minden nyáron heteket töltöttünk egy helyes kis alkotótáborban, agyagoztunk, gyöngyöt fűztünk, szőttünk és papírt merítettünk. 2020 óta vállalkozás formájában ezt a gyerekkorig visszanyúló hobbit kezdtem el gyakorolni. Fontos volt számomra, hogy a papírjaim a lehető legkörnyezettudatosabb legyenek, így hulladékpapírból készülnek, többnyire természetes anyagokat felhasználva dekorálom őket és a szállításban is törekszem megtalálni a leginkább fenntartható megoldásokat. 2021-ben több pár is megtisztelt azzal, hogy esküvői meghívójukat készíthettem el részben vagy egészben, ezzel egy álmomat valóra váltva. Ugyanebben az évben elkezdtem újraszalvétákat és újratasakokat készíteni, majd idén a varrós paletta kiegészült szabászati hulladékból készült patchwork táskákkal is. 

SZINEH

Nádasdy-Berki Éva vagyok másnéven szineh. 
Amióta létezem az alkotásnak szentelt idő tölt fel a leginkább. Szeritem mar anyukam hasában is a textúrákat a színeket figyeltem meg.Mindenféle technikával és anyaggal próbálkoztam e
végül az anyaföld, az agyag szólt személyesen hozzám. Csodálatos ahogyan az akaratomat felülírja, a személyiségemet pedig formálja ez a lét-elem, mely a többiekkel karöltve válik egésszé.. Víz formálhatóvá teszi , a levegő szárítja a tűz pedig véglegesíti, én pedig a sor végén teszem a dolgom 

Everness Senior Egyesület

Első az egészség, a többit megvesszük….

Legyen egységben a test-lélek-szellem.

A „Senior” közösségnek, az idősebbeknek különösen fontos, hogy harmóniában éljenek. Tagságunk ennek érdekében tűzte célul az Everness elvet: a tudatosság, a feltöltődés, a közösség megvalósítását az idősebbek részére. Kiegészítve az alternatív gyógyászat, az egészség megőrzés, prevenció fontosságával.

Közösségi programjainkon megismerkedhetnek azokkal a lehetőségekkel, amelyek jobb minőségű élethez vezethetnek. Kirándulások, közösségi délutánjaink, prevenciós programjaink alkalmával kulturális értékeink mellett a közösség kialakítását is megteremti.

Szomatodráma/ ultrarövid terapia / SomatoDrama® - Ultra Brief Theraphy®

“In our workshop place you can get acquainted with two methods related to Dr. László Buda, SomatoDrama and Ultrabrief Therapy.

Every day of the festival we offer SomatoDrama games, Ultrabrief therapeutic individual consultations and various performances.

Participation is free, on-site registration is required.

Visit us, we look forward to seeing you!"

 

 

KLUB SZOBA / illegál buli

Ha minden csendes a fesztivál területén, akkor itt azért még találsz egy kis életet... Persze csak lábújjhegyen, hogy a szomszédokat ne zavarjuk az alvásban.. ;)

Arnica Pont

Terápia Natúra Foundation was established in 2013 with the mission to change the exixsting neglecting attitude toward the complementer medicine and homeopathy to a recongnising, disengaged acceptance. Key success factor of homeopathy is the knowledge and experience that is why the education of health professionals and customers is the main activity of the foundation. Organising online and offline courses and workshops, creating online social events and platforms, where members can connect, talk and develop.

As key element the foundation focus on informational projects which goal is to make publicity to scientifical surveys and findings or actual topics. See us on www.tudomany.terapianatura.hu

If you have quetions on homeopathy or looking for solution or remedy, see www.homeopatia.info.hu. If you are a health professional and would like to join us see www.terapianatura.hu

Tudatos Ötszázalék Sátor

A Tudatos ötszázalék célja a magyar emberek tudatossági szintjének növelése. Ehhez olyan előadásokat, beszélgetéseket, képzéseket tartunk, amikkel az egyének az életmódjukon tudnak változtatni.

Az idei Evernessen az Időperspektíva tréningen találkozhatunk, ahol a szubjektív idő (múlt, jelen, jövő) megismerésével segítek kikeveredni egy-egy elakadásból, múltban ragadásból. A tréning jó lehet azoknak is, akik a jelenlegi életvitelükön szeretnének változtatni, pl. kiegyensúlyozottabbá válni, mert már megelégelték a hedonista énüket, azt hogy nem jutnak egyről a kettőre.  VAGY éppen azoknak is jó lehet a tréning, akiket már zavar, hogy túl sokat dolgoznak és nem tudják megélni a jelen pillanatait. Sem egyedül, sem a szeretteikkel.

Ha már van benned egy feszültség a jelenlegi élethelyzeteddel kapcsolatban, akkor szeretettel várlak a megadott időpontokon. Ha pedig már tudod, hogy ez a feszültség elhozta azt a felismerést, hogy munkát / iskolát váltanál, akkor a Célkontroll önismereti foglalkozásunkat ajánlom.
További részletek: http://otszazalek.com/

Az Időperspektíva tréningre előzetesen kell regisztrálni a Tudatos Ötszázalék Sátornál. Az előregisztráció abban az esetben érvényes, ha időben érkezel a programra, késés esetén átadjuk a helyed másnak.

Vegan World

Minden, ami vegán, mert mint tudjuk, az nem egy táplálkozási, hanem egy életforma és filozófia. Ebben a nagyon befogadó térben mindent megtudhatsz a vegán testépítésről, az időszakos böjtről, a vegánság elveiről, tévhiteiről.

SZER-TŰZ

Ezen a helyszínen alkalmad lesz közösen zenélni, kapcsolódni egymással, a természettel, és az állandóan égő tűz mellett egy izzasztó kunyhót is felállítunk, ahol minden nap tisztuló szertartások is lesznek.

Tematikus napok várnak: TOTEM, TENGRI, NŐ és FÉRFI.

Ausztrál, holland és perui előadónk is lesznek a hazaiak mellett, akik mindannyian szakterületük kiváló ismerői, gyakorlói, így minden tanításon és szertartáson biztonsággal vehetsz részt. 

 A jól bevált szemléletek, életritmusok, rituálék és az ősi kapcsolódás a világ múködését meghatározó erőkhöz, alaptörvényekhez hogyan válhat bennünk is iránytűvé? Időutazás a JELEN-ből a MOST-ba.

 

SZAKRÁLIS ELŐADÓ

Misztikus, isteni, természetfeletti eredetű, transzcendens

SZERTÉR

A Falu egész héten mélyebb, gyakorlatiasabb spirituális tanításoknak lesz a helyszíne, a törzsi kultúrák hagyományos és mai köntösben megjelenő előadásait hallgathatod meg, illetve olyan szertartásokon vehetsz részt, amelyek az emberiség történetének korai szakaszát idézik meg.

Itt lesz alkalmad közösen zenélni, kapcsolódni egymással, a természettel, és az állandóan égő tűz mellett egy izzasztó kunyhót is felállítunk, ahol minden nap tisztuló szertartások is lesznek.

Tematikus napok várnak: TOTEM, TENGRI, NŐ és FÉRFI.

Ausztrál, holland és perui előadónk is lesznek a hazaiak mellett, akik mindannyian szakterületük kiváló ismerői, gyakorlói, így minden tanításon és szertartáson biztonsággal vehetsz részt. 

 A jól bevált szemléletek, életritmusok, rituálék és az ősi kapcsolódás a világ múködését meghatározó erőkhöz, alaptörvényekhez hogyan válhat bennünk is iránytűvé? Időutazás a JELEN-ből a MOST-ba.

 

Our partner's stages