Pethes Zsuzsanna

jógaoktató, meditáció vezető

Pethes Zsuzsanna vagyok, jóga, gyerekjóga oktató, tanító, mentális várandósság kozulens, meditáció vezető, díszlettervező és készítő, kertész, festőművész , amely tevékenységekben párhuzamosan működök.
Minden egy első jógaórával kezdődött, amikor is megéreztem ennek hatását önmagamra. Ekkortól változott meg döntő módon az életem. Rendszeresen jógázom és felnőtteknek, gyerekeknek tartok órákat, 15 éve járok elvonulásokra, ahol az önmegismerés sok módszerével megismerkedtem, és ezeket integrálom a már összegyújtött tudásomba. Vezetett meditációs körökön szereztem gyakorlatot meditáció vezetőként, transzlégzés és diád kurzusokon a kommunkációs gyakorlatokat ismertem meg, a légzéstechnikák és transzállapotok ismeretével sokat gyakoroltam segítőként is. Ezeket a módszereket mind használom és szabadon kombinálom.
Kismamákat kísérek a szülésig, sokszor utána is a stresszmentesség eléréséhez, az önismeret fejlődése, a várandósság alatti baba-mama kommunikáció kialakítása, és a baba könnyű, komplikációmentes megszületése érdekében. Az így kísért gyermekek sok előnnyel indulnak életútjukon.
Tartok tanítványaimnak egyéni meditációkat, konzultációkat, melynek során az önfejlődésük gyorsabb a támogatásommal.
Mindezen tevékenységeim természetesen engem is folyamatosan formálnak ezt a féle tanulást gondolom az életem fő céljának.
 
 
 

 

Back

Pethes Zsuzsanna:

Hajnali rövid napindító jóga

Sutra - 2021. 08. 26. Csütörtök 07:00-07:30


Pethes Zsuzsanna:

Hajnali rövid napindító jóga

Sutra - 2021. 08. 27. Péntek 07:00-07:30


Pethes Zsuzsanna:

Hajnali rövid napindító jóga

Sutra - 2021. 08. 28. Szombat 07:00-07:30


Pethes Zsuzsanna:

Hajnali rövid napindító jóga

Sutra - 2021. 08. 29. Vasárnap 07:00-07:30