Éva Réthy

costume designer

Vállalkozásunk 2012. májusában alakult, családi vállalkozásként, a környezetvédelem és a divat kapcsolatát gondolja újra, farmer újrahasznosítással foglalkozik.
Legfőbb tevékenységünk az új, innovatív termék létrehozása – farmerbegyűjtéssel és farmerfeldolgozással –, valamint a környezettudatos szemléletformálás.
Kapcsolódó szolgáltatásként ajánljuk farmerszervizünket és farmerszabóságunkat, de a régi bútorokra is készítünk új huzatot.
Az egyedi designtermékek, formaruhák készítésén túl különleges rendezvényeket, programokat szervezünk, az öko-divatot és az újrahasznosítást különböző környezetvédelmi rendezvényeken népszerűsítjük: öko-divatbemutatók, öko-napok, farmergyűjtések, kiállítások.

 

Back

Éva Réthy:

DIY - bag sewing

Ecoscope - 2020. 08. 30. 14:30-15:30

Vidd a saját szütyődet! Mondjunk nemet az egyszer használatos zacskóknak, és szerelkezzünk fel a tudatos vásárlás eszközeivel. Ilyenek a vászonzsákok, textilszatyrok. Az Everness Fesztiválon lehetőséged nyílik rá, hogy igazán egyeddivé varázsold ezeket a kellékekekt. Vászonzsák festő és  stencilező valamint szütyő varró foglalkozások várnak az Ökoszkóp térben.