Eszter Nagy - MAona

MAona dance instructor

A mozgás, a tánc ösztönös szeretete, feltöltő ereje egész életemet meghatározta, s ez három évvel ezelőtt összekapcsolódott belső fejlődési utammal a MAona táncmeditáción keresztül. Úgy éreztem, hogy ezt az energiát, tapasztalatot, örömöt, szeretetet, békét mely a táncok alkalmával bennem megszületik, tovább kell áramoltatnom. Elvégeztem Ragoncza Anna MAona képzését, egy éve trénerként izgalmasabbnál izgalmasabb témákat dolgozok fel heti óráimon, illetve hétvégi
elvonulásaimon. Vallom, hogy a tánc a pillanatnyi örömön túl segít önmagunk és környezetünk megértésében, segít bensőnkhöz visszatalálni, emel, feltölt, gyógyít nemtől, kortól, tánctudástól függetlenül.

Back

Eszter Nagy - MAona, Anna Ragoncza:

Maona - Meditation for Mother Earth

Ecoscope - 2020. 08. 28. 17:00-18:30

A MAona tánc egy aktív meditáció, mely összekapcsol saját bensőddel, a tánc során a tested együtt áramlik, lüktet, szárnyal a zenével, a térrel, a benned áramló folyamatokkal, gyógyít, örömbe emel.
Egy örvénylő, belülről kifelé áramló energia, egy eszköz, mely segít a felébredésben, segít a szív útjában, a benső hang kiterjesztésében, a teljesség megélésében, a szerepek elhagyásában. A MAona az eredendően bennünk lévő tudást, őserőt, ősbizalmat szólítja meg és aktiválja, emlékeztet arra, hogy belül minden rendelkezésünkre áll, amire szükségünk van.