Erdélyi Zoltán

Buddhista tanító, tibeti gyógyász

Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim legelején fordultam a buddhizmus és a harcművészetek felé. Mindkettő az életem szerves részévé vált. A teljességünkkel – mint test, energia és tudat – dolgozó tantrikus buddhista és bön módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti orvoslással.
  
Kisgyermekkoromban voltak az első meghatározó élményeim a testünkben áramló energiákkal kapcsolatban, melyek természetes módon tereltek azok tanulmányozása, majd alkalmazása felé. Ezen energiák irányítását és különböző hatékony felhasználását legelőször a harcművészetekkel kapcsolatban sajátítottam el, majd később az energia gyógyításra való felhasználását tanultam.
 
A tibeti buddhizmus, gyógyászat és jóga témakörökben rendszeresen tartok előadásokat, képzéseket, elvonulásokat, továbbá a Drala Gar nevű tibeti szellemi hagyományt követő harcművészeti rendszert tanítom.

Kiemelt célom, hogy a tibeti gyógyászat ne egy távoli misztikum legyen, hanem megismerésével hazánkban is egy élő, hétköznapi szinten is használható, jelen korunkba is tökéletesen beilleszthető, modern tudományos vizsgálatokkal is mérhető eredményeket hozó, gyógyászati rendszerré váljék, ami a maga nemében egyedülálló KINCS.

Back

Erdélyi Zoltán:

Tibeti testtudat - harcművészet és jóga

ÉRT-elem - 2020. 08. 27. 11:30-13:00


Erdélyi Zoltán:

A tibeti gyógyászat alapjai

ÉRT-elem - 2020. 08. 29. 11:30-13:00