Dominika Szánti

PP tréner, hálagondolkodó

Két lábon járó Pozitív Pszichológia, hálagondolkodó vagyok.

Magánembereket támogatok abban, hogy megteremtsék saját maguk számára a lehető legboldogabb életet. A Pozitív Pszichológia (PP) felfedezéseinek gyakorlati alkalmazását tanítom csoportos workshoPPok és egyéni konzultációk formájában.

Szoktam kapni a kérdést: „Pszichológus vagy?” Nem. 8 éve fejlesztem magam a PP eszközeivel könyvek, képzések által, valamint pszichológusom Dr. Péterfia Éva segítségével. Emellett közel 4 évig volt mentorom Dr. Kovács Eszter (belgyógyász, pszichológus, SkillToGo Kft. ügyvezetője), aki rengeteget tesz ma azért Magyarországon, hogy a PP felfedezései és gyakorlati alkalmazása elterjedjen az iskolákban, egészségügyben és a munkahelyeken.

SZEMÉLYES HITVALLÁSOM: Ha egyetlen gombnyomással jobbá tehetném az emberek életét, akkor a HÁLA-érzés gombját tekerném a maximumra rajtuk.

Fejlődésemnek mindig is esszenciális alapja lesz a hálagondolkodás. Ez az egyik téma, amiben eddig a legtöbbet publikáltam blogposzt, videó vagy podcast formájában. Fontosnak tartom ezt a tudást más számára is elérhetővé tenni, ezért hoztam létre HÁLAGOMB weboldalam, hogy ti is meg tudjátok nyomni magatokon a hála-érzés gombját az elégedettebb életért.

Saját fejlesztésű workshop sorozatom az Élhetsz máskéPP sorozat, amelyben a Pozitív Pszichológia gyakorlati módszereit 5 témakör mentén (Martin Seligman PERMA modell alapján) rendszerbe szedtem, és fogyasztható, érthető, a valódi életben is alkalmazható formában adom át a résztvevőknek.

Így juthatnak el az Amerikából származó, ma már világszerte nagy népszerűségnek örvendő tudományág felfedezései hozzád is. Hiszen Te is Élhetsz máskéPP!

Back

Dominika Szánti:

Élhetsz máskéPP - Pozitív pszichológia a gyakorlatban

Dialog - 2020. 08. 27. 15:00-16:00