Antóny Kornélia

Szervezetfejlesztő, Üzleti Mentor, Coach, Mester Tréner, Podcaster

Antóny Kornélia

Szervezetfejlesztő, Üzleti Mentor, Coach, Mester Tréner, Podcaster

Az élet számomra folytonos tanulás, ahol minden, amit tanultam a szervezetekről és emberekről, ugyanazt a célt szolgálta eddigi utamon: rátalálni magamra és segíteni másoknak is, hogy ugyanezt tehessék a maguk választotta módon és ütemben!

 

1996 óta foglalkozom szervezetfejlesztéssel, HR tanácsadással. Szakmai tapasztalataim túlnyomó többségét vállalkozások, cégek fejlesztésében szereztem, szervezeti elakadások, a hatékony működést gátló folyamatok/jelenségek diagnosztizálásában, ezek javítására/megoldására irányuló tanácsadásban.

A fejlesztés és innováció zászlaja alatt álmodtam meg és adtam életet 2020-ban a NewDoor Podcast-nek, melynek szárnyai alatt ma már két adássorozatot vezetek „Karantéma” és „MOST” címmel. Az előbbiben célom olyan emberek és életutak bemutatása, melyek változásra, változtatásra inspirálhatnak másokat és segíthetnek a saját működésünk megértésében és hétköznapi problémáink megoldásában. A MOST adássorozat szakértői válaszok tárházaként pöccint rá szervezeti és munkával összefüggő elakadásokra úgy, hogy megvilágítja az utat is, ami ezek feloldásához, a tartós változáshoz vezethet munkavállalót és munkáltatót, vállalkozót és vezetőt.

Folyton innováló, ötletelő énem új módszertanok kitalálására sarkall: ötvözve belső motivációmat coach és tréneri eszköztárammal, új önfejlesztő eszközök és módszerek kidolgozásával is foglalkozom. Ötleteim megvalósítását saját segítő eszközök innovációjában megélve, jelenleg több önismereti és coaching folyamatot támogató ilyen eszköz (applikáció, társasjáték stb.) fejlesztésében is részt veszek. Ennek a törekvésnek köszönhetően született 2022-ben saját, a KÉRDEZŐ nevet viselő önismereti kártyacsomagom, mely ma már kereskedelmi forgalomban is elérhető, és amely minden általam vitt programra elkísér.

Ahol kapcsolódhatsz velem, vagy szolgáltatásaimmal:

www.unison.hu

www.newdoor-link.hu

 

e-mail:

antony.kornelia@newdoor-link.hu

antonykornelia.unison@gmail.com

kornelia.antony@newdoorapps.com

tel.: +3630/658-5206

Spotify: NewDoor Podcast
Instagram: @antonykornelia
Facebook: NewDoor

Back